Matkasselevering i Oslo

 Travle Oslo-familier bestiller matbokser fra NettMat for å spare tid og spise sunt.

Nettmat.no leverer matbokser fullpakket med lokale råvarer fra Rogalandsregionen til tusenvis av kunder i og rundt Oslo – samt andre norske byer.

Målet deres er å gi Norges travle befolkning et sunt og variert kosthold. Det tilbys fem forskjellige menyer, og de fleste oppskrifter tar mindre enn en halv time å tilberede. De fleste middager består av minst tre porsjoner frukt eller grønnsaker for å hjelpe deg med å nå anbefalingen om fem om dagen.

Nettmat er ikke bare bra for deg, det er også bra for miljøet. Hvert år i Norge kastes over 300.000 tonn spiselig mat. Nettmat matbokser inneholder de nøyaktige ingrediensene du trenger for å komponere måltidene dine, så ingenting går til spille.

Hver matboks er designet for å dekke mellom 3-5 forskjellige måltider per uke. Det er matbokser tilgjengelig for single, par, familier, "fast food" og vegetarmat og prisene starter fra kun 595kr.

Prøv Nettmat i dag fra kun 595kr

Delivery

Her er en oversikt over tilgjengelige valg:

Sunn Familie: Healthy Family-boksen er designet for raske, enkle måltider som passer for voksne og barn. Fem oppskrifter per uke.

Sunn Duo: Healthy Duo-boksen er designet for å hjelpe travle par med å danne gode matvaner. Tre oppskrifter per uke.

SuperMat: Super Food-boksen dekker alle dine ernæringsbehov, gir naturlig energi og gjør godt for både kropp og sinn.

Vegansk: Inspirert av India, Marokko, Midtøsten og Italia, er Vegan-boksen designet av en av Norges mest kjente veganske kokker, Mari Hult.

Solo: Hurtigretter for én person. Fire oppskrifter per uke.

Tempo: Tempo-boksen gir sunn hurtigmat, med ferdigkomponerte retter klare på bare fire minutter.

BJØRKETRE 40L SEKK ved levert i Oslo av vedora.

Send en pakke til OSLO

Vi kjenner det alle godt: Behovet for å sende en forsendelse til OSLO oppstår uplanlagt. Selvfølgelig kan du bruke konvensjonelle posttjenester, men denne måten er verken billig eller praktisk. Deretter er det leveringstjenesteoperatørene (fraktbyråer), men de er noen ganger bare billige og ikke sikre. Levering til alle land, ingen kontrakter og en dør-til-dør frakttjeneste – dette er hva ParcelABC tilbyr deg. Når du har angitt destinasjonen for forsendelsen din, vil ParcelABC generere tilbudene, du vil velge det mest akseptable alternativet, angi adressene, betale og vente på budene: forsendelser til OSLO har aldri vært så raske og enkle. Ikke en dag vil gå, og mottakeren vil glede seg over å motta den så etterlengtede forsendelsen.
 
ParcelABC tilbyr en ny tilnærming til frakttjenester som gjør oss i stand til å bringe inn lekeplass tilgjengelig på forskjellige transportørers kjøretøy, og dermed sikre at forsendelser til OSLO leveres på optimal måte (med en ekspresstjeneste tilgjengelig, om nødvendig). Betalinger for alle tjenester skal skje via internett, slik at du slipper å mase om dokumenter og får forsendelsen sendt til OSLO til den aller beste prisen. Du skal motta en dør-til-dør leveringstjeneste – sikkert, pålitelig, raskt. Tusenvis av internasjonale og lokale transportører (fraktbyråer) som kan håndtere både store og små forsendelser er alle samlet til den internasjonale fraktplattformen ParcelABC. Dessuten er alle forsendelser som sendes via ParcelABC-plattformen til OSLO, Norge dekket av standardforsikring (€25) og av ekstra ParcelABC-forsikring.
 
Hele verden for hånden, dør-til-dør-tjenesten, og ingen kontrakter. ParcelABC velger de mest pålitelige kurerne og sørger for at hasteforsendelser til OSLO når mottakerne i tide. Med sitt innovative tilbud om forsendelseslevering demonstrerer ParcelABC kunsten med moderne logistikk. Kanskje du er en gründer med et daglig behov for å sende varer eller dokumenter til mange land? Eller kanskje aktivitetene dine er knyttet til levering av produserte varer til kunder over hele verden?

Hvor mye koster pakken til OSLO?

Pakker til OSLO har ingen fast pris, så dersom du ønsker å finne ut hvor mye levering av pakken din vil koste, ta kontakt med oss individuelt. Den mest praktiske og raskeste måten å gjøre det på er å fylle ut et spesielt skjema på nettstedet vårt. Du vil bruke bare noen få sekunder, mens du legger inn viktig informasjon om pakken, og det er det – arbeidet ditt er gjort. Vårt system vil tilby flere alternativer, sammen med prisene, fra dem kan du velge den som er best og mest praktisk for deg. Prisen som presenteres inkluderer alle transportrelaterte kostnader, så du kan være sikker på at det ikke vil være noen skjulte avgifter.

Pakkelevering til OSLO-kostnaden påvirkes av disse faktorene: høyde, bredde og lengde på pakken, dens vekt og avstand, som må krysses før pakken leveres.

Hvor lang tid tar det før pakken kommer til OSLO?

Vanligvis leveres pakke til OSLO på 8 dager. Mens vi sikter etter mangfoldig kundebevissthet, tilbyr vi muligheten til å spore pakken din. For det må du trykke på "Spor din bestilling"-knappen på nettsiden vår, skriv inn pakkeregistreringsnummeret ditt i feltet som vises, og du vil kunne spore nøyaktig hvordan pakken din blir levert til mottakeren.

Hva kan ikke sendes til OSLO?

Til OSLO kan du sende nesten alt, bortsett fra varer som er forbudt å komme inn i landet, i henhold til gjeldende lovgivning. Til OSLO kan vi heller ikke transportere farlige stoffer (for eksempel: kjemikalier, brennbare materialer, sprøytemidler, eksplosive materialer, syre, lim etc.), våpen, ammunisjon, alkohol, tobakksvarer, raskt bedervelige matvarer, narkotika og psykotrope stoffer, dyr , menneskelige levninger, planter etc. Denne listen er ikke endelig, du kan finne mer informasjon her.

Innholdet i pakken er avsenderens ansvar. Hvis du er i tvil om du kan sende den ene eller den andre varen, ta kontakt med oss eller en hvilken som helst budtjeneste du ønsker.

Delivery Girl

Fakta om pakker til OSLO

  • Pakkelevering fra OSLO service brukes av 1528 personer.
  • Pakkelevering til OSLO service brukes av 1528 personer.
  • Pakkelevering til OSLO service brukes av 4 bedriftskunder.
  • Pakkelevering fra OSLO service brukes av 160 bedriftskunder.
  • Pakkelevering til OSLO service benyttes av 97 privatpersoner.
  • Pakkelevering fra OSLO service benyttes av 1368 privatpersoner.
  • Pakker til OSLO kommer oftest fra Barcelona, Częstochowa, Kielce, Kraków, Lisboa, London, Madrid, Oława, Vilnius, Warszawa.
  • Gjennomsnittlig vekt på pakken sendt til OSLO er 14 kilo.
  • Gjennomsnittlig forsikringsavgift for pakker sendt til OSLO er 11 EUR, 11,7182 USD, 9,3764 
  • GBP, 50,512 PLN, 345,9055 UAH, 749,9634 RUB, 16,3121 AUD, 81,8326 DKK, 439,000 DKK, 439,000 DKK, 439,000 DKK, 439,000 DKK

Emballasje og merking

Avsender er ansvarlig for pakking og merking av pakken. Du må sørge for at pakken din er pakket i henhold til kravene. Hvis du ikke vet hvordan du skal pakke en pakke, kontakt oss eller en annen budtjeneste og du vil bli informert. Du vil motta klistremerker for merking av pakken din til e-posten din, etter at du har betalt for utgiftene til pakkelevering. Skriv ut klistremerkene og lim dem på det største planet øverst på pakken.

Comments